Vesti iz fudbala

Reč je o klubu bogate istorije iz jake lige: Marko Nikolić u zagonetkama priča o potencijalnom novom poslu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.05.2023 18:02
Reč je o klubu bogate istorije iz jake lige: Marko Nikolić u zagonetkama priča o potencijalnom novom poslu MN Press

Od kako je 2021. godine napustio trenersku klupu Lokomotive iz Moskve, srpski fudbalski stručnjak Marko Nikolić nije se prihvatio vođenja nijedne ekipe. Iako se svako malo dovodi u vezu sa raznim klubovima, a poslednjih nedelja sve više. Čas ga mediji vraćaju u Partizan, čas ga sele u Rusiju, tvrdeći da je moskovski Dinamo na dobrom putu da ga privoli svom jatu, ili u Mađarsku, gde je vodio Fehervar, šalju u Izrael, da nasledi verovatno novog stretaga Crvene zvezde Baraka Bahara na mestu šefa struke Makabija iz Haife... I tako redom. 

On sam ništa nije ni potvrdio ni demantovao, ali je u intervjuu za mađarski "csakfoci.hu" nagovestio gde bi uskoro mogao nastavi da se bavi svojom strukom, pošto je se u međuvremenu, kako kaže, dobro odmorio od posla i nauživao u slobodnom vrmenu sa porodicom i prijateljima. 

"Sve što mogu da kažem je sam jako blizu da opet radim kao trener. Moja sudbina će biti odlučena u narednih sedam do deset dana. Naravno, ne mogu da otkrijem ime kluba ali mogu reći da to nije klub iz „liga petice“. Ipak, reč je o klubu bogate istorije i iz jake lige. Iako trenutno još nemamo definitivan dogovor“, naveo je Nikolić. 

 


Bivši trener Rada, Vojvodine i ljubljanske Olimpije već je mogao da se uhlebi negde, jer je postojalo dovoljno interesovanja za usluge 43-godišnjaka iz Beograda. 

"Nije mi falilo ponuda ali sam svima govorio da želim da se odmorim. U medijima sam čitao kako imam pozive iz Srbije, Rusije, Turske, Izraela, UAE... Neke vesti su bile tačne, neke nisu. Naravno, bilo je uzbudljivih predloga ali svi znaju da je moj cilj da radim u nekoj od „liga petice“. U tri navrata sam bio jako blizu tog cilja. Imao sam ponude iz Engleske, Španije i Italije ali svaka od njih je propala u finalnoj fazi iz raznih razloga“, objasnio je srpski trener, uz napomenu da je "željan novih izazova", naveo je čovek s kojim je Partizan osvojio svoju poslednju titulu, uz napomenu da je "željan novih izazova".