Vesti iz fudbala

Crvena zvezda mu verovatno odvodi Bahara, a Makabi Haifa želi Marka Nikolića: Izraelci "našli" novi angažman bivšem treneru Partizana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.05.2023 12:43
Crvena zvezda mu verovatno odvodi Bahara, a Makabi Haifa želi Marka Nikolića: Izraelci "našli" novi angažman bivšem treneru Partizana MN Press

Marko Nikolić još od razlaza sa Lokomotivom iz Moskve, oktobra 2021. godine nema posao, mada je u međuvremenu imao više zanimljivih ponuda sa različitih fudbalskih destinacija, a sada se čini da je više nego ikada bliži aktiviranju.

Tako je izraelski "Sport5" danas lansirao vest da je 43-godišnji srpski stručnjak vrlo ozbiljan kandidat za preuzimanje Makabija iz Haife, jer se odlazak aktuelnog stratega Baraka Bahara u Crvenu zvezdu na kraju sezone u toj zemlji smatra rešenom stvari, bez obzira što srpski šampion nije potvdio prekid saradnje sa Milošem Milojevićem. 

 

 

Navodno, uprava Makabija veruje da je baš osvajač poslednje titule Partizana pravo rešenje za njegov prvi tim. I garancija za visoke takmičarske ambicije sledeće sezone. Ne obazirući se na planove prinudne uprave kluba iz Humske.

U zavisnosti od ishoda borbe za vlast na toj strani Topčiderskog brda moglo bi da se desi da Nikolić ponovo radi na pomenutoj adresi, kao šef stručnog štaba seniorske ekipe, ali sa proširenim ovlašćenjima, tj. s uplivom u rad klupske Omladinske škole i velikim uticajem na protok igrača u prelaznim rokovima.

Bivši trener Rada, Vojvodine, ljubljanske Olimpije i Fehervara se još ne izjašnjava, mada je nedavno javno dopustio mogućnost povratka u Partizan.