Vesti iz fudbala

Klub je mogao da sačeka dva, tri dana s odlukom: Kimih neprijatno iznenađen otkazima direktorskom tandemu Bajerna

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.05.2023 12:47
Klub je mogao da sačeka dva, tri dana s odlukom: Kimih neprijatno iznenađen otkazima direktorskom tandemu Bajerna Tanjug/AP Photo

U danu kada su fudbaleri Bajerna u dramatičnom raspletu zadnjeg kola Bundeslige, osvojili titulu ispred nosa Borusije iz Dortmunda, klub iz Minhena objavio je da je završio saradnju sa generalnim direktorom Oliverom Kanom i njegovim kolgom zaduženim za sportski sektor, Hasanom Salihamidžićem. 

Da bruka bude još veća, ostatak uprave Bavaraca zabranio je tandemu fudnkcionera i klupskim legendama da prisustvuju odlučujujoj utakmici i budu deo šampionske proslave, što je sveukupno zateklo igrače višestrukog prvaka Evrope.

"Ne, nisam znao da će da dobiju otkaz. Iznenadilo nas je što se tako nešto dogodilo na dan proslave titule šampiona. Nezavisno od toga da li mislite da je to dobra ili loša odluka, klub je mogao da sačeka dva, tri dana sa objavom. Ne želim da ocenjujem da li je odluka dobra ili loša, ali čudno je da osvojite Bundesligu u takvoj završnici i onda dobijete takvu vest. Osećaji su pomešani", iskreno je priznao vezista 11-strukog uzastopnog prvaka Nemačke, Džošua Kimih, u izjavi za nemačke medije.