Vesti iz fudbala

Andrija Živković mogao bi i na leto na napusti PAOK

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.04.2023 22:30
Andrija Živković mogao bi i na leto na napusti PAOK MN Press

Andrija Živković je dospeo na naslovne strane grčkih medija jer su došli do informacije da PAOK nije spreman da mu ponudi nastavak saradnje za ugovor koji mu ističe 2024. godine. Klub iz Soluna, prema pisanju medija, bar za sada, ne planira da zadrži Živkovića pre svega zbog plate od 1,3 miliona evra po sezoni koja je jedna od najvećih u klubu.

Bivšem igraču Partizana ugovor sa solunskim klubom ističe na leto 2024. godine i s obzirom na trenutnu situaciju PAOK bi mogao da ga proda na leto ako želi da nešto i zaradi. U protivnom, Živković ulazi u poslednju godinu ugovora, pa bi u januaru 2024. godine mogao već da potpiše predugovor sa novim klubom i ode bez obeštećenja.

 

 

Živković je nezamenjiv u startnoj postavi ekipe sa "Tumbe", ove sezone je na 33 meča postigao pet golova uz šest asistencija, a od 2020. godine, kada je stigao iz Benfike, na 133 susreta bio je strelac 26 golova, uz isto toliko asistencija.

Zanimljivo je da nijedan klub do sada nije platio obeštećenje za Živkovića. Iz Partizana je otišao 2016. godine kao slobodan igrač u Benfiku, a posle četiri godine Lisabon je napustio takođe kao slobodan agent. Videćemo hoće li i iz PAOK-a otići na isti način za godinu i po dana.