Vesti iz fudbala

Mladenović spasio Panatiniakos i "poništio" majstoriju Andrije Živkovića za PAOK

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.10.2023 20:48
Mladenović spasio Panatiniakos i "poništio" majstoriju Andrije Živkovića za PAOK PAOK FC

Andrija Živković je sve do šestog minuta nadoknade bio junak PAOK-a u Atini jer je majstorskim golom u 58. minutu doneo ekipi iz Soluna prednost od 2:1, ali je onda njegov saigrač iz reprezentacije Srbije Filip Mladenović pogodio Valentina Jermejeva, pa se Panatinaikos spasao poraza (2:2) u derbiju 7. kola grčke lige. I sve to pred očima selektora Srbije Dragana Stojkovića koji je pratio meč u Atini.

PAOK je dva puta vodio, Živković je postigaop sedmi gol ove sezone i daleko je najbolji igrač tima iz Soluna, ali "zeleni" imaju "sedam života". Filip Đuričić je igraop do 70. minuta, a u 83. je trener Ivan Jovanović na teren poslao Filipa Mladeovića i Valentina Jermejeva i pogodio jer su njih dvojica doneli vredan bod.

 

 

Gosti iz Soluna su iz pet udaraca postigli dva gola, poveli su preko Tomasa u 19. minutu, međutim, Palasios je u 32. vratio utakmicu na početak. Navaljivao je domaćin, imao inicijativu, prilike, ali je Tajson omogućio Živkoviću da pokaže kakvu "levicu" ima. Na kraju je ipak "Pao" uspeo 21. udarac da pretoči u 2:2. 

 

Standings provided by Sofascore