Vesti iz fudbala

Murinjo nije nikakav trener, sve je to šminka: Antonio Kasano uputio teške reči na račun Portugalca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.04.2023 10:02
Murinjo nije nikakav trener, sve je to šminka: Antonio Kasano uputio teške reči na račun Portugalca Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Portugalac Žoze Murinjo nije dobar trener, Roma pod njim igra veoma loše, a on je potrošio mnogo para da dovede igrače koji ne donose ništa dobro, smatra nekadašnji reprezentativac Italije Antonio Kasano.

Tokom razgovora sa Kristijanom Bobijem Vijerijem, nekadašnji fudbaler Rome je kritikovao šefa stručnog štaba "vučice" i zbog toga što je u klub doveo srpskog fudbalera Nemanju Matića.

"Murinjo nikada nije bio veliki trener. On je samo znao kako da se ponaša s medijima i bio je neko ko je umeo da proda priču. Sjajan je u komunikaciji sa velikim igračima, ali ne i sa onima koji nisu toliko dobri. Pa, previše je lako da budeš dobar prijatelj samo sa zvezdama tima. Potrošio je mnogo para od kad je došao u Romu, doveo je Nemanju Matića i Ruija Patrisa, koji su bili njegova želja, a vidite kao igra Roma. Ovaj klub i sa drugom ekipom mora da pobedi Kremoneze", rekao je Kasano.

Bez dlake na jeziku je bivpi reprezentativac Italije govorio i kada je u pitanju mogućnost da Portugalac preuzme Real Madrid.

"Čujem da postoji opcija da Žoze Murinjo preuzme Real Madrid ukoliko Karlo Anćeloti napusti klupu ovog kluba, ali ne znam koliko je to dobra odluka. On u ovom trenutku može da vodi Real Madrid kao što može da vodi San Martins. Njega fudbal ne zanima niti voli da radi, a pogotovo ne ume da komunicira sa ljudima", rekao je Kasano.