Vesti iz fudbala

Milorad Mažić težak za saradnju, ali... : U Rusiji hvale rezultate eks srpskog sudije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.06.2024 11:05
Milorad Mažić, bivši fudbalski sudija, dobija pohvale za rad u Rusiji MN Press
Milorad Mažić, bivši fudbalski sudija, dobija pohvale za rad u Rusiji

Milorad Mažić bio je cenjen na evropskoj i svetskoj fudbalskoj sceni dok je držao sudijsku pištaljku i delio pravdu na mečevima UEFA i FIFA takmičenja širom sveta, a dobro mu ide i u novom poslu. Trenutno na mestu direktora Sudijske organizacije pri Fudbalskom savezu Rusije.

Tome u prilog idu i komplimenti izrečeni od predsednika iste, Pavela Kamantseva, očigledno zadovoljnog efektima transfera eks arbitra, s doktorskom titulom Ekonomskog fakulteta, sa Kipra u najveću državu sveta. 

"S dolaskom Mažića postalo mi je mnogo lakše da radim iako nisam sudija i ne bavim se organizacijom posla. Kada imate nekog tako stručnog, naravno da želite da budete još bolji. Mažić je težak za saradnju, u pozitivnom smislu ovo kažem. Ima želju da sve uradi brzo i čisto, dopada mi se kako radi. Lepo je videti rezultate njegovog rada", rekao je Kamantsev o Mažiću koji je sadašnji angažman počeo pre godinu dana. 

U Srbiji neretko kritikovani Mažić ima dvogodišnji ugovor sa Rusima, koji su ga pratili i dok je s uspehom sudio u Kini.