Vesti iz fudbala

Barak Bahar priznao: Ima ponuda, ali sam trenutno fokusiran na Makabi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.03.2023 18:33
Barak Bahar priznao: Ima ponuda, ali sam trenutno fokusiran na Makabi Guliver/MatthiasxKoch

Prema navodima domaćih i izraelskih medija, trener Makabija iz Haife Barak Bahar, preseliće se na klupu Crvene zvezde tokom leta, kada istekne ugovor Milošu Milojeviću

Ova vest podigla je prašinu kada je mladi i perspektivni trener uslikan sa čelnicima srpskog tima u Izraelu, a da ima zainteresovanih klubova za njegove usluge, nedavno je potvrdio i na konferenciji za medije pred meč sa Hapoel ber Ševom.

"Razumem da medije to zanima. Potpuno prirodna stvar. Napravili smo ogroman uspeh plasmanom u Ligu šampiona i stizale su ponude za mene i igrače. Bilo ih je u prošlosti kao što ih ima i sada. Tu je agent koji se bavi time i tu sam ja koji se bavim Makabijem. Samo želim da naglasim da će sve biti urađeno u dogovoru Jakovom Šaharom. Tako želim da stavim tačku na ovu priču jer nas u subotu čeka važna utakmica. Najvažnije mi je da navijače i dalje činimo ponosnim i da uživaju u našem fudbalu. Ništa drugo me ne zanima“, rekao je Bahar.
 

 

 

Bahar ne želi ništa da krije od svojih igrača o njegovom potencijalnom odlasku iz Makabija.

"Nisam još pričao ni sa kim od njih jer još nisu svi stigli sa reprezentativnih akcija i onda ću im objasniti situaciju na najiskreniji mogući način. Ne želim ništa da krijem od njih."

Najbolji igrač izraelskog prvaka Tajron Šeri ne želi da ostane bez trenera koji je napravio velike uspehe sa ekipom u Ligi šampiona.

"Nadam se da će Bahar da ostane ali mi ne možemo da utičemo na to ni na koji način. Jedino nas interesuje naredni meč. Želimo da nastavimo sa dobrom formom u kojoj smo bili pre pauze. Razumemo situaciju u kojoj se nalazi Bahar ali ona nije pod našom kontrolom“, zaključio je Holanđanin.

Bahar (43) je Makabi preuzeo 2020. godine, a pre toga je vodio Ironi Kirijat Šmonu i Hapoel Ber Ševu. On je u Izraelu sa ova tri kluba osvojio deset trofeja, a ugovor sa Makabijem ima do 30. juna 2024. godine.