Vesti EURO 2024

Piksi okuplja "orlove": Slede dve kontrolne utakmice protiv Rusije i Kipra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.03.2024 09:08
Dragan Stojković na treningu fudbalske reprezentacije Srbije MN Press
Dragan Stojković na treningu fudbalske reprezentacije Srbije

Najbolji fudbaleri Srbije okupljaju se u Sportskom cetru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi pred dva konrolna meča protiv Rusije i Kipra koji su na programu u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo.

Selektor Dragan Stojković će tokom pomenutih duela pokušati da isproba određene taktičke varijante, ali i vidi na koje igrače može da računa pred pomenuto takmičenje.

Prema ranije utvrđenom planu, najbolji reprezentativci Srbije će prvi zajednički trening u Staroj Pazovi odraditi u 18.00 časova, a selektor Dragan Stojković će u 12.00 izneti svoja očekivanja pred pomenuta dva susreta.

 

 

"Orlovi" će u svoj bazi ostati do srede, 20. marta kada je planiran put u Moksvu, a u četvrtak odmah posle meča u glavnom gradu Rusije planiran je povratak u Srbiju, da bi se u nedelju 24. marta putovalo na Kipar, gde je dan kasnije u Larnaki zakazan okršaj protiv selekcije ove ostrvske zemlje.

Nakon pomentih kontronih utakmica fudbaleri Sbije će imati još dve prover pred početak Evropskog prvenstva u Nemačkoj i to protiv Austrije 4. juna u Beču i Švedske četiri dana kasnije u Stokholmu.

EURO 2024 počinje 14. juna, a već dva dana kasnije Srbija igra prvi meč na ovom turniru i to protiv slekcije Engleske u Gelzenkirhenu, a sve ulaznice za taj meč već su prodate.