Vesti EURO 2024

Srbija s Engleskom pred krcatim tribinama: Rasprodate karte za prvi meč "orlova" na EURO 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.03.2024 17:28
logo Evropskog prvenstva 2024, na kom će fudbaleri Srbije igrati s Engleskom u grupnoj fazi Guliver/AP Photo/Michael Sohn
logo Evropskog prvenstva 2024, na kom će fudbaleri Srbije igrati s Engleskom u grupnoj fazi

Najbolji fudbaleri Srbije kvalifikovali su se za ovogodišnje Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, gde će nastupati u grupi C, s reprezentacijama Engleske, Danske i Slovenije. Karte za ove mečeve još su u prodaji, osim za duel s ostrvskom selekcijom, jer su iste već rasprodate.

Reč je o utakmici prvog kola, čije će poprište biti stadion u Gelzenkirhenu, a friška objava Evropske fudbalske federacije kaže da više nema raspoloživih ulaznica ni za jedan od sektora na tribinama za pomenhuti događaj.

Na dan susreta, zakazanog za 16. jun od 21.00, videćemo ko će imati brojniju podršku - da li "Gordi Albion" ili "orlovi", imajući u vidu da su pristalice prvog platežno moćnije, odnosno da veliki broj Srba živi i radi u zemlji organizatoru EP.

Za razliku od ovog susreta, duel Danske i Slovenije još je "u opticiju", tj ima karata za drugi meč iste grupa najvećeg kontinentalnog takmičenja. I on se igra 16. juna, samo od 18 časova. 

Drugi meč na šampionatu Evrope izabranici Dragana Stojkjovića igraju 20. juna, protiv odgovarajućeg tima nekadašnje jugoslovenske republike (15.00), dok ih zadnjih 90 minuta u borbi za eliminacionu rundu čeka 25. juna sa Dancima (21.00).