Srbija na EURO 2024

"Orlovi" sleteli u Nemačku: Pre Gelzenkirhena, selidba u Augzburg Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Izvor: Tanjug.rs

11.06.2024 20:55
Fudbalska reprezentacija Srbije sletela je na aerodrom. MN Press
Fudbalska reprezentacija Srbije sletela je na aerodrom.

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je večeras u Nemačku i odmah prešla u Augsburg, grad nedaleko od Minhena, gde će biti baza tokom Evropskog prvenstva. Srpski tim smešten je u hotelu "Maksimilijans" u samom centru grada, a dočekali su ih i navijači, sa zastavama i dresovima.

Ovacijama su pozdravljeni Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, selektor Dragan Stojković... U hotelu će, za razliku od Katara, boraviti samo fudbaleri i stručni štab na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, kao i predsednik Dragan Džajić, generalni sekretar Jovan Šurbatović i direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga.

 

Već sutra Srbija će odraditi prvi trening, a prvi meč na EURO igra u nedelju protiv Engleske u Gelzenkirhenu od 21.00 čas.

Naša reprezentacija se inače nalazi u Grupi C, a pored "Gordog Albiona", naš nacionalni tim će se sukobiti sa nacionalnim timovima Slovenije  (20. jun, 15.00) i Danske (25. jun, 21.00). Ove mečeve, "Orlovi" će odigrati na "Alijanc" areni u Minhenu. 

Ono što može da raduje sve ljubitelje fudbala u Srbiji jeste činjenica da se "četa" Dragana Stojkovića nalazi u dobrom zdravlju, te da problema sa povredama pred veliki spektakl sa Engleskom nema. 

Sve mečeve Evropskog prvenstva u fudbalu možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.