Srbija na EURO 2024

Piksi okuplja "orlove" i u utorak se leti u Nemačku: Reprezentativci Srbije ponovo zajedno

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.06.2024 08:47
Selektor Dragan Stojković u razgovoru sa fudbalerima Srbije MN Press
Selektor Dragan Stojković u razgovoru sa fudbalerima Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković dao je najboljim srpskim fubalerima malo predaha nakon trijumfa nad selekcijom Švedske u poslednjem kontrolnom meču pred početak Evropskog prvenstva i danas će ih ponovo okupiti u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije.

"Orlovi" će u Staroj pazovi obaviti poslepodnevni trening, a već u utorak, 11. juna je planiran odlazak u Nemačku, odnosno Augzbuzrg, gde će tokom trajanja takmičenja biti baza ekspedicije Srbije.

 

 

EURO 2024 zvanično startuje u petak, 14. juna utakmicom grupe A između domaće Nemačke i Škotske, a taj, baš kao i svaki drugi meč sa ovog takmičenja biće direktno prenošen na TV Arena sport.

Tokom trajanja šampionata na kanalima najgledanije sportske televizije u ovom delu Evrope predviđen je direktan prenos i svih konferencija za medije fudbalske reprzentacije Srbije, pregršt specijalnih emisija, studijskog programa i ekskluzivnog materijala sa lica mesta.

Najboji srpski fudbaleri prvi meč na Evropskom prvenstvu igraju u nedelju, 16. juna protiv selekcije Engleske u Gelzenkirhenu, 20. juna je na programu duel protiv Slovenije u Minhenu, a u istom gradu reprezentativci Srbije će odigrati i poslednji meč u grupi C protiv selekcije Danske.