Vesti iz fudbala

Sarbriken u polufinalu Kupa Nemačke: Brukner "potegao" u nadoknadi brže od "koltova"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.03.2024 22:29
Kai Brukner slavi trijumf Sarbrikena Tanjug/Uwe Anspach/dpa via AP
Kai Brukner slavi trijumf Sarbrikena

Sarbiken se plasirao u polufinale Kupa Nemačke pošto je pobedio Borusiju iz Menhegladbaha 2:1, golom u četvrtom minutu nadoknade.

Borusija iz Menhegladbaha bila je favorit protiv Sarbrikena za plasman u polufinale Kupa Nemačke i duela sa Kajzerslauternom, ali je u četvrtom minutu nadoknade doživela nokaut i na megdan "crvenim đavolima" domaćin! Kako je nokautirao Bajern, tako je Sarbriken dokrajčio i "koltove".

Branio se Sarbriken dobro, a onda posle kornera Kai Brukner je pokazao sjajan udarac i doneo Sarbrikenu prolaz u polufinale Kupa Nemačke. U drugom, polufinalu igraće Bajer iz Leverkuzena i Fortuna iz Dizeldorfa. 

 

 

Poveli su "koltovi" preko Robina Haka u 8. minutu, međutim, Amine Naifi je posle samo 270 sekundi izjednačio. Imali su gosti iz Menhegladbaha mnogo velikih prilika, ali Nojhaus i tri puta Hak, ali je sva tri puta bio neprecizan.

Na kraju, kao protiv Bajerna u osmini finala, te Ajntrahta u četvrtfinalu, Sarbriken je golom u poslednjim sekundama prošao među četiri najbolja u Kupu Nemačke.