Vesti iz fudbala

Mladen Krstajić izgubio i Stefanova za duele sa Crnom Gorom i Mađarskom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.03.2023 12:21
Mladen Krstajić izgubio i Stefanova za duele sa Crnom Gorom i Mađarskom MN Press

Mladen Krstajić je odradio dobar posao od kako je preuzeo selekciju Bugarske, kroz nekoliko mečeva je dobro upoznao kvalitet igrača, ali pred start kvalifikacija za EURO 2024. godine i mečeve sa Crnom Gorom i Mađarskom, ostao je bez važnog veznog igrača Iilijana Stefanova.

Ideolog igre Levskog i selekcije Bugarske povredio je butni mišić i Krstajić je rešio da ne zove novog igrača iako je za ovo okupljanje ostao i bez Dominika Jankova i Dima Krasteva. Bugari u prvom kolu Grupe "G", u kojoj su još i Srbija, Litvanija i Mađarska, 24. marta od 18.00 časova dočekuje Crnu Goru, koju sa klupe predvodi Miodrag Radulović. Zatim tri dana kasnije gostuje u Mađarskoj.

 

 

Krstajić je za prve mečeve kvalifikacija pozvao:

Golmani: Vucov (Slavija), Naumov (CSKJA 1948), Đulgerov (Černo More).

Odbrambeni igrači: Hristov (Venecija), Galabov (Makabi Netanja), Petrov (CSKA S.), Antov (Monca), Markov (Podbeskidze), Nedjalkov (Ludogorec), Popov (Černo More).

Vezni red: Stojanov (Nes Siona), Jordanov (Spartak Varna), Petkov (Levski), Karabelov (Kišvarda), Gruev (Verder), Šopov (CSKA S.), F. Krastev (Levski), Iliev (Apolon), Iliev (Inter).

Napadači: Kirilov, Rusev (CSKA 1948), Delev, Despodov (Ludogorec), Minčev (Sparta Prag).