Vesti iz fudbala

Vojvodina izgubila od Ararata na Kipru, ali trener Bandović hvali svoje igrače: Odigrali smo dobru utakmicu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.01.2024 10:05
Trener Vojvodine, Božidar Bandović FK Vojvodina
Trener Vojvodine, Božidar Bandović

Uprkos činjenici da je njegov tim doživeo poraz (1:2), trener Vojvodine, Božidar Bandović zadovoljan je izdanjem Novosađana u kontrolnom meču protiv Ararata na pripremama na Kipru.

Tim sa "Karađorđa" je vodio, a jermenski sastav uspeo da preokrene i trijumfuje, ali novi šef stručnog štaba Voše ne želi da kritikuje igrače.

Naprotiv, i te kako ih je pohvalio.

"Mislim da smo odigrali dosta dobru utakmicu, posebno u prvom poluvremenu, igrali smo dva puta po 45 minuta sa dve postave. Mogu da budem zadovoljan pristupom, iako ima stvari koje treba da unapredimo.  U prvom poluvremenu taktički smo dominirali, imali smo posed i stvarali šanse i momci su baš dobro odigrali. Verujem da smo na dobrom putu. Kod mene ne postoji prva i druga postava, sa svima radimo isto i na sve računamo", rekao je Bandović za zvaničan klupski sajt.

 

 

Da rezutat u ovoj fazi priprema nije u prvom planu vidi se i po tome što je Bandović priliku dao i nekolicini mladih igrača koji su je uspešno iskoristili.

"Dali smo šansu mlađim igračima, jer imaju kvalitet, a uz rad i strpljenje mogu mnogo da napreduju i oni su budućnost kluba. Atmosfera je odlična i mi želimo da ostane tako. Treninzi su jaki, jer hoćemo da se unapredimo na svim nivoima, ali imamo dovoljno vremena do 10. februara, nakon čega su nam potrebni i igra i rezultati", zaključio je Bandović.

Fudbaleri Vojvodine će poslednji test tokom priprema na Kipru imati u petak, 2. februara kada će im rival biti ekipa Čukaričkog.