Superliga Srbije

Novosađani zadovoljni radom na Kipru: Trener Bandović razmišlja i o pojačanjima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.01.2024 11:17
Slavlje fudbalera Vojvodine MN Press
Slavlje fudbalera Vojvodine

Zadovoljan je trener fudbalera Vojvodine, Božidar Bandović kako teku pripreme njegovog tima na Kipru. Novosađani su u sredu odigrali kontrolni meč protiv tamošnje ekipe Ahironas Onisilosom i ostvarili ubedljivu pobedu 5:1.

Novi šeg stručnog štaba kluba sa "Karađorđa" hvali odnos igrača prema obavezama, uprkos tome što je svestan da u ovoj fazi priprema igra i ne može da bude na vrhunskom nivou.

"Mislim da smo dosta dobro odigrali, možda smo u prvom poluvremenu trebalo da budemo odlučniji. Generalno sam zadovoljan, pristupom i disciplinom i odnosom prema igri. Dobro radimo i to se prenosi na teren, jer ja verujem da kako treniraš, tako ćeš i da igraš. Treninzi su veoma intenzivni, možda je neko umoran, ali to je normalno u ovoj fazi. Ne volim da izdvajam pojedince, danas je šansu iskoristio Sukačev, ali i ostali mladi igrači imaju kvalitet. Treba da nastave da rade, da budu strpljivi", rekao je Bandović za zvanični klupski sajt.

 

 

Prema unapred predviđenom planu, Vojvodina bi na Kipru trebalo da odigra još dve prijateljske utakmice, protiv Ararata i Čukaričkog, kao i jnndu po povratku u Novi Sad.

"Imamo još dve utakmice i planiramo da odigramo još jednu 4. februara. Videćemo još kako ćemo rasporediti minutažu u preostale dve utakmice na Kipru. U principu, obim minuta biće približno kod svih igrača, nakon čega ćemo imati jasniju sliku o svakom. Nas najviše interesuje da zadržimo ovaj isti pristup i rad na treninzima, jer nas to vodi ka ostvarenju ciljeva", naglasio je Bandović i dodao:

"U ovom trenutku gledamo neke pozicije, a klub će vas obavestiti kada bude nekih konkretnijih poteza. Kao što je rekao i direktor Marko Jovanović, želimo da dovedemo samo one igrače koji mogu da donesu razliku na terenu, ali i van njega da bi i ovi mladi igrači trenirajući sa njima mogli da nauče mnogo od njih i da krenu istim putem i da nauče da predstavljaju ovaj veliki klub."