Vesti iz fudbala

Dragan Džajić: Stadion "Kraljevica" je velelepan objekat, igraće ovde i reprezentacija

komentari (0)

Izvor: Tanjug

19.11.2023 12:17
Dragan Džajić: Stadion "Kraljevica" je velelepan objekat, igraće ovde i reprezentacija Tanjug/FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/

Fudbalski stadion "Kraljevica" u Zaječaru danas je svečano otvoren, a predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić rekao je tom prilikom da je u pitanju velelepan sportski objekat na kojem će, kako je obećao, uskoro igrati i reprezentacija Srbije.

"Imam veliko zadovoljstvo i čast da prisustvujem otvaranju ovog velelepnog stadiona. Želim da pozdravim predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prvog čoveka Evropske fudbalske unije Aleksandera Čeferina i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika kao i sve ostale drage goste. Drago mi je što ste se okupili ovde u ovako velikom broju. Greh bi bio da na ovako velelepnom stadionu ne igraju najveći klubovi sa prostora bivše Jugoslavije", rekao je Džajić.

On je izrazio nadu da će zaječarski klub Timok 1919 napredovati iz ranga u rang da bi mogao ovde da ugosti najbolje klubove iz Srbije i regiona.

"Što se tiče državnog tima, obećavam da će reprezentacija igrati uskoro na ovom stadionu", rekao je Džajić na otvaranju stadiona. Ranije je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom obraćanja medijima najavio da će Srbija sledeće godine odigrati jednu prijateljsku utakmicu na novootvorenom stadionu "Kraljevica" u Zaječaru.