Superliga Srbije

Nije daleko dan kada će ovde igrati i reprezentacija Srbije: Dragan Džajić najavio utakmicu "orlova" na novom stadionu u Loznici

komentari (0)

Izvor: tanjug

18.11.2023 14:20
Nije daleko dan kada će ovde igrati i reprezentacija Srbije: Dragan Džajić najavio utakmicu "orlova" na novom stadionu u Loznici Tanjug/FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/

Predsednik fudbalskog saveza Srbije, Dragan Džajić, zvanično je danas otvorio novoizgrađeni stadion "Lagator" u Loznici i istakao da nije daleko dan kada će fudbalska reprezentacija Srbije biti domaćin na tom stadionu.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prepustio je legendi srpskog fudbala Draganu Džajiću da umesto njega zvanično otvori stadion. Džajić je tom prilikom rekao da zna da je Loznica grad sporta i fudbala, a prethodno su Džajić i Vučić "demonstrirali" umeće sa loptom sa najmlađim fudbalerima Loznice.

"Želim deci da se ovde lepo razvijaju i da ovde gostuju Crvena zvezda i Partizan. Nije daleko dan ni kada će fudbalska reprezentacija Srbije biti domaćin na ovom stadionu", rekao je Džajić.

Tanjug/TARA RADOVANOVIĆ/

 

 

Predsednik fudbalskog Saveza Srbije zahvalio je predsedniku Vučiću na svemu što je učinio da Loznica ima velelepni stadion. Legenda lozničkog fudbala Miroslav Milanović zahvalio se fudbalskoj legendi Draganu Džajiću i fudbalskom Savezu što su došli u Loznicu na svečano otvaranje stadiona.

"Drago mi je i srećan sam što će ova deca ovde, a i mi stari, moći da koristimo ovaj stadion. Stadion je lep i kvalitetan. Veliki broj sugrađana mi se zahvaljuje šzato što će moći da koristi ovaj predivan objekat u mojoj Loznici. I hvala vam veliko, draga deco", rekao je Milanović.