Vesti iz fudbala

Bilo kakvo opuštanje može da dovede do problema: Igor Duljaj najavio najjači sastav Partizana protiv Jedinstva

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.10.2023 16:57
Bilo kakvo opuštanje može da dovede do problema: Igor Duljaj najavio najjači sastav Partizana protiv Jedinstva MN Press

Fudbaleri Partizana vezali su 11 pobeda u MozzartBet Superligi Srbije i drže ubeldjivo prvo mesto u prvenstvu, ali trener Igor Duljaj ne misli da će crno-belima s neba da padne pobeda u sutrašnjem meču šesnaestine finala Kupa Srbije (13.00, TV Arena 1 Premium), iako Jedinstvo sa Uba nastupa u nižem rangu takmičenja.

Šta više, ne zaboravlja neka ranija senzacionalna ispadanja crno-belih u najmasovnijem domaćem takmičenju, poput prošlosezonske eliminacije u istoj rundi, kada je Radnički iz Sremske Mitrovice ukočio "parni valjak". 

"Ja sam bio svedok nekih utakmica, a nažalost i učesnik mnogih mečeva u Kupu kada smo eliminisani. I tada smo igrali u najjačem sastavu. Međutim, utakmice u Kupu su specifične, posebno zbog toga ako se opustite i ne poštujete protivnika, može da dođe do problema. Naravno da ne bežimo od uloge favorita, znamo šta nas očekuje i bilo kakvo opuštanje može da dovede do problema", rekao je Duljaj na konferenciji za medije. 

 

 

Kada je razlika u kvalitetu velika stratezi često posežu za tumbanjima tima, ali šef struke kluba iz Humske tvrdi da neće to raditi na stadionu "Dragan Džajić", nazvanog po legendi Crvene zvezde i srpskog fudbala, trenutno na mestu predsednika Fudbakskog saveza Srbije. Iako će sa druge strane terena biti devetoplasirani tim MozzartBet prve lige Srbije.  

"Ja ću izvesti najjači mogući sastav za koji smatram da nam je sutra potreban. Nema potcenjivanja protivnika, znam da će Jedinstvo imati veliku podršku domaćih navijača. To je normalno jer će na Ubu sutra da bude praznik fudbala. Nema potrebe da više da pozivam naše navijače, jer sada sami dolaze. U Kolubarskom okrugu ima dosta navijača Partizana, verujem da će doći da ulepšaju spektakl", rekao je Duljaj.

Prema njegovim rečima, domaćin ima dobre pojedince, kojima treba ukazati dužno poštovanje. 

"Sigurno je da će oni imati veliki motiv da se pokažu protiv Partizana. Nema opuštanja, nebitno je ko tamo igra. Najvažnije je kako ćemo mi ući u utakmicu. Ako budemo ušli opušteno u meč nemamo šta da tražimo, ali siguran sam da su momci svesni i neću im dozvoliti da se opuste", istakao je trener Partizana.