Vesti iz fudbala

Ludogorec predugo čuvao Peteva, pa ga smenio posle remija sa Ardom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.10.2023 13:58
Ludogorec predugo čuvao Peteva, pa ga smenio posle remija sa Ardom TV Arena sport/ Screenshot

Ludogorec traži novog trenera, čak osmoricu i je promejio u poslednjih 12 sezona. Imali su u klubu mnogo strpljenja za trenera Ivajla Peteva, ređali su se neuspesi kao na traci i na kraju je istrošio sve kredite remijem protiv Arde, prenosi Sportal.bg.

Ispao je Ludogorec od Olimpije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, eliminisan je od Ajaksa u plej-ofu za Ligu Evrope, a od Nordsjelanda je izgubio čak 1:7 u Ligi konferencije. U bugarskoj ligi je peti posle 14 kola sa šest bodova manje od lidera iz Plovdiva, koga nije uspeo da pobedi u derbiju.

 

 

Vlasnik kluba Kiril Domuščijev nije smenio Peteva ni u septembarskoj reprezentativnoj pauzi, ni u oktobarskoj i pogrešio. Došao je duel sa Ardom, nova "nula" i sada se traži novi trener. Bugarski prvak u četvrtak igra protiv Fenerbahčea, ekipu će voditi pomoćnivi Ivan Cvetokov i Svetislav Đakov.

Uprkos silnim trofejima u minuluih 12 godina (čak 21), Domuščijev je promenio osam trenera, na klupi su pored Peteva bili Stoev, Dermendžijev, Dimitrov, Autori, Vrba, Dambrauskas, Šimundža.