Vesti iz fudbala

Ne razmišljam o kraju igračku karijere, želim da uživam u fudbalu: Lionel Mesi ima svoje planove

komentari (0)

Izvor: Tanjug

25.09.2023 22:16
Ne razmišljam o kraju igračku karijere, želim da uživam u fudbalu: Lionel Mesi ima svoje planove Tanjug/AP Photo/Ryan Sun

Godine za njega nisu problem, Lionel Mesi planira još neko vreme da oduševljava poklonike fudbalske širom planete. To je i potvrdio as Inter Majamija za argentinski "Tjuk Sports".

Mesi je u letnjem prelaznom roku prešao iz Pari Sen Žermena u Inter iz Majamija. On je na 12 mečeva postigao 11 golova za klub iz Majamija i imao je pet asistencija, ali i dalje ima na umu da karijeru završi tamo gde je i počeo - u Njuvels Old Bojsu.

"Uvek sam razmišljao o jednoj ideji, a to je da uživam u argentinskom fudbalu igrajući, kao svetski šampion, za Njuvels", izjavio je Mesi, koji je prošle godine sa selekcijom Argentine osvojio Svetsko prvenstvo u Kataru.

 

 

O kraju karijere ne razmišlja.

"Ne razmišljam o tome šta ću da radim po završetku karijere. Želim da radim ono u čemu uživam. Ne razmišljam o budućnosti. Uživaću koliko god je moguće. Najviše volim da igram fudbal", istakao je Mesi, koji ima ugovor sa Majamijem do juna 2025. godine, a preskočio je poslednji meč zbog povrede.

Mesi (36) je 2000. iz Njuvels Old Bojsa stigao u Barselonu za koju je igrao do 2021. godine, a onda je dve sezone proveo u Pari Sen Žermenu. Kako igra, koliko uživa, ako ga povrede ne budu omele zaigraće Mesi i na SP 2026. godine.