Vesti iz fudbala

Mesi podržao kuma Aguera i postao suvlasnik KRU Esports tima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.11.2023 20:25
Mesi podržao kuma Aguera i postao suvlasnik KRU Esports tima Guliver/AP Photo/Michel Euler

U vreme pandemije koronavirusa, u oktobru 2020. godine argentinski as Serhio Kun Aguero, kao zaljubljenik u Esports, osnovao je u rodnoj zemlji svoj KRU Esprots tim. U protekle tri godine, sada već penzionisani fudbaler razvio je svoj posao i od danas je u timu dobio najboljeg mogućeg partnera - kuma Lionela Mesija.

Zvanično najbolji igrač sveta i član Inter Majamija postao je danas suvlasnik KRU esportsa, što će celoj organizaciji vratiti popularnost. Tvittsc, AMD i Aourus su od starta sponzori KRU esports tima, ali poslednjih godinu dana tim je pretrpeo finansijske gubitke pa se govorilo da će Aguero napustiti projekat i prodati svoje deonice.

 

 

A, onda je u pomoć uskočio kum Mesi, njegova finansijska injekcija, ali i mega merketing koji nosi sa sobom sigurno će vratiti KRU esports tim u sam vrh.

U Bogoti će će se od 10. do 12. novembra održati KRU Esports - Superdome 2023 - Kolumbija, a Aguerov i Mesijev tim (Shyy, mta, Tacolilla) će ipak biti kompletan iako je imao problema u poslednje vreme i ostao bez nekih važnih igrača.