Vesti iz fudbala

Inter već sada zna da će biti u problemu: Argentinac će propustiti najmanje sedam mečeva tima iz Majamija naredne sezone

komentari (0)

Izvor: tanjug

26.12.2023 10:55
Lionel Mesi Tanjug/AP Photo
Lionel Mesi

Fudbaler Intera iz Majamija, Lionel Mesi propustiće naredne sezone najmanje sedam mečeva svog kluba u MLS ligi zbog obaveza u reprezentaciji Argentine, prenosi španska Marka.

Menadžeri argentinskog fudbalera su najavili rukovodstvu Intera da će Mesi morati da propusti pojedine mečeve u MLS ligi naredne godine.

Španski mediji podsećaju da Mesija naredne godine sa Argentinom očekuje Kup Amerike, koji je na programu od 20. juna do 14. jula u SAD, a argentinski fudbaler zbog toga neće igrati na najmanje pet utakmica u MLS ligi.

 

 

Mesi će krajem marta naredne godine imati obaveze sa reprezentacijom Argentine zbog čega najverovatnije neće nastupiti na još dva meča za Inter.

On je ove sezone odigrao 14 utakmica za klub iz Majamija i postigao je 11 golova, čak je bio imenovan u za najboljeg novajliju u ligi, ali nije dobio to priznajje.

Nova sezona u MLS ligi počinje 21. februara naredne godine, a osnovni cilj Intera je da se plasira u doigravanje, što mu nije pošlo za rukom u protekloj sezoni.