Vesti iz fudbala

Najopasniju verziju srpskog tima dočekaćemo sutra u Kaunasu: Dva vezana poraza "orlova" plaše selektora Litvanije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.09.2023 19:32
Najopasniju verziju srpskog tima dočekaćemo sutra u Kaunasu: Dva vezana poraza "orlova" plaše selektora Litvanije Guliver/Live Media

Selektor fudbalske reprezentacije Litvanije Edgaras Jankauskas govorio je sa mnogo poštovanja o selekciji Srbije pred sutrašnju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (20:45, Arena 1 Premium).

Srbija je nakon nedavnog poraza od Mađarske (1:2) definitivno pala na drugu poziciju tabele G. Ima sedam bodova iza pomenutog rivala (10), dok je Litvanija na četvrtoj poziciji sa dva boda, koliko ima i poslednjeplasirana Bugarska. Crna Gora je treća sa pet bodova. 

"Srbija je takav tim da ako ne pobedi u dve utakmice zaredom, odmah se pali alarm. Zato mislim da ćemo sutra veče videti najopasniju verziju srpskog tima u Kaunasu", rekao je selektor Litvanije.

Poslednje dve utakmice "orlova" bez pobede, budi optimizam u taboru Litvanije.

"Ove dve utakmice bez pobede su verovatno signal da nešto ne funkcioniše dobro u njihovom timu. Nemam dilemu da oni utakmicu sa nama vide kao šansu da se rehabilituju, da poprave situaciju. U drugom poluvremenu utakmice protiv Mađarske potpuno su dominirali, napadali su, samo im je nedostajalo malo sreće, još su pogodili i stativu", ocenio je Jankauskas.