Vesti iz fudbala

Branislav Nedimovć za TV Arena sport: Verujem u pobedu, posle remija u Litvaniji nam se otvaraju vrata Evropskog prvenstva

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.09.2023 20:42
Branislav Nedimovć za TV Arena sport: Verujem u pobedu, posle remija u Litvaniji nam se otvaraju vrata Evropskog prvenstva MN Press

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, Branislav Nedimović veruje da će reprezentaivci Srbije trijumfovati protiv Mađarske i time gotovo izvesno napraviti korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo.

Čelnik nacionalne federacije je neposredno pred početak susreta u izjavi za TV Arena sport rekao da "orlovma" ide na ruku remi u između Litvanije i Crne Gore, a istakao je ida veruje da će atmosfera na stadionu Crvene zvezde biti sjajna.

"Posle ovog rezultat iz Litvanije koji je završen 2:2 nama se otvara sve i trijumfom bismo otvorili vrata Evropskog prvenstva", rekao je Nedimović i dodao:

"Pred nama je 90 minuta  i verujem da će momci dati sve da obraduju ove mališane koji su večeras na stadionu. Isto tako, verujem da više neće biti takvih situacija i da će u budućnosti svi oni koji žele moći da budu na stadionu".

Podsećanja radi, zbog kazne UEFA, na stadionu Crvene zvezde večeras je dozvoljen ulazak samo navijačima mlađim od 14 godina, kao i njihovim pratiocima.