UEFA Liga šampiona

Mogli smo da damo gol i ranije: Inzagi žali za propuštenim prilikama iz prvog poluvremena

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.02.2023 10:50
Mogli smo da damo gol i ranije: Inzagi žali za propuštenim prilikama iz prvog poluvremena Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Fudbaleri Intera su na svom stadionu u sredu uveče savladali Porto sa 1:0 (0:0) pogotkom Romela Lukakua u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Mučio se tim iz Milana tokom većeg dela utakmice da dođe do pogotka, ali je sve postalo dosta lakše kada je srpski arbitar, Srđan Jovanović, isključio Otavija i ostavio Porto sa desetoricom na terenu, nakon čega je u završnici Lukaku pogodio za 1:0 i doneo trijumf Interu.

Trener "nerazura", Simone Inzagi, bio je zadovoljan rezultatom, ali je naglasio da je njegov tim možda do gola mogao i u prvom poluvremenu:

"Igrali smo protiv ekipe, koja je fizički jako moćna. Možemo da žalimo što neke šanse iz prvog poluvremena nismo bolje završili. Hteli smo da budemo bolji, ali s obzirom na okolnosti, bila je ovo dobra utakmica. Nije bilo lako, ali morali smo da postignemo gol u prvom poluvremenu. Lukaku i Marselo Brozović su ušli s klupe, a promenu je doneo i Robin Gosens. Oni su dali svoj doprinos, svi će da dobiju šansu", istakao je Inzagi. 

Podsećamo, revanš meč na "Dragau" je na programu 14. marta.