UEFA Liga šampiona

Niko ne igra tako dobro kao Siti: Dejo Savićević ne vidi kako Inter može do trofeja Lige šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.06.2023 15:00
Niko ne igra tako dobro kao Siti: Dejo Savićević ne vidi kako Inter može do trofeja Lige šampiona Guliver/Imago Sports

Gde su veliki fudbalski događaji tu je i rado viđen gost Dejan Dejo Savićević, pa je predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore "skoknuo" i do Istanbula, da uživo isprati večerašnje finale Lige šampiona između Mančester sitija i Intera (21.00, TV Arena 1 Premium). 

I, naravno, privukao pažnju brojnih svetskih medija, jer "sedma sila" i javnost uvek vole da čuju šta o raznim fudbalskim temama misli svojevremeno vrhunski fudbaler Crvene zvezde i Milana. U ovom slučaju, prognozu ishoda meča kojim se spušta zavesa na još jednu sezonu UEFA takmičenja. 

 

 

"Zadovoljstvo je biti ovde i gledati finale Lige šampiona. Da li Inter može da pobedi? Teško, oni se sastaju sa velikim timom koji ima sjajnog trenera, verovatno najboljeg u poslednjih 15 godina. Čudno je kako Siti sa Gvardiolom nije uzeo trofej prošle godine. Taktika će da presudi, a niko ne igra kao Englezi. Inter takođe ima dobre igrače, sviđaju mi se Barela, Lautaro, Brozović, a Dimarko igra dobro. Ipak odbrana "nerazura" ima neke mane", konstatovao je danas popularni Genije u razgovoru sa poznatim italijanskim novinarem Đanlukom di Marcijom. 

Njegove reči mogle bi da budu pesma za uši navaijača Milana, imajući u vidu sportsko neprijateljstvo tog kluba sa Interom, a još više zbog činjenice da su crveno-crni u Ligi šampiona na izmaku izbačeni upravo od svog večitog rivala iz istog grada.