UEFA Liga šampiona

Pep, Inzagi, Gundogan, Lukaku, Mitrović, Materaci, analize, ekskluzive sa lica mesta: Specijalna emisija posvećena finalu Lige šampiona na TV Areni sport

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.06.2023 16:57
Pep, Inzagi, Gundogan, Lukaku, Mitrović, Materaci, analize, ekskluzive sa lica mesta: Specijalna emisija posvećena finalu Lige šampiona na TV Areni sport TV Arena sport

Istanbul je spreman za spektakl finala Lige šampiona (21.00, TV Arena Premium 1), spremna je i TV Arena sport. Izveštači su od četvrtka na licu mesta, pripremljen je obiman sadržaj, ekskluzivni gosti, priče, analize.

Studio Arena sport počinje u 19.30 časova, a uz goste u studiju novinarska ekipa - Nenad Milovanović, Miloš Milićević - sa lica mesta u Istanbulu predstaviće vam i ekskluzivan materijal. Videćete šta su imali da kažu treneri finalista Pep Gvardiola i Simone Inzagi, zatim Ilkaj Gundogan, Romelu Lukaku, te bivše zvezde Marko Materaci, Vladimir Šmicer i Mikel Silvestre.

Osetiće gledaoci i atmosferu koja vlada u Istanbulu, imaće priliku da vide kako su se zabavljali navijači na "Festivalu" u Jenekapiju, biće i nekih iznenađenja. Iz studija će svoj sud o završnom činu borbe za evropsku titulu dati najbolji golgeter naše reprezentacije svih vremena i špic Fulama, Aleksandar Mitrović, nekadašnji vezista "orlova" Zdravko Kuzmanović i trener Vlada Radenković. 

TV Arena sport

 

Za stručnu analizu pre i posle meča uz naše reportere biće zadužen naš stalni stručni konsultant Ranko Stojić, a svoj stručni ugao izložiće i dobro poznati Luka Jevtović. Njihovi domaćini biće Goran Svilar i Ognjen Drašković. 

Najbolji uz najbolje, najveći fudbalski spektakl finale Lige šampiona na stadionu "Ataturk" i TV Arena sport će vam prirediti nezaboravno veče.