UEFA Liga šampiona

Anćeloti utučen posle poraza u polufinalu Lige šampiona: Siti bio bolji, kao što smo mi prošle godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.05.2023 23:53
Anćeloti utučen posle poraza u polufinalu Lige šampiona: Siti bio bolji, kao što smo mi prošle godine Tanjug/AP Photo/Jon Super, File

Trener Real Madrida, Karlo Anćeloti utučen je nakon što je njegov tim pretrpeo ubedljiv poraz od Mančester sitija u polufinalu Lige šampiona – 0:4 (0:2).

Madriđani nisu mogli ništa u duelu protiv razigranog engleskog tima, što je posle susreta slavni italijanski stručnjak i priznao na konferenciji za medije.

"Mančester siti je bio bolji i ja im ovim putem čestitam na prolasku u finale. To je sve fudbal. Prošle godine smo u dvomeču za prolaz u finale pobedili mi, a sada su oni. Moj kolega Pep Gvardiola je sjajno postavio taktiku, domaći tim je bio mnogo bolji i to je sve što bih mogao da kažem", poručio je Italijan.

Na isnistiranje novinara da malo detaljnije analizira dešavanja na terenu, Anćeloti je naglasio da je njegov tim veoma loše ušao u meč.

"Nismo bili na nivou na kojem treba da da budemo. Naravo da nas sve boli, a pogotovo način na koji smo izgubii. Oni su krenuli agresivno, nismo uspeli da se suprostavimona pravi način i to je to. Poveli su 2:0, mi smo se trudli da se vratimo u drugom poluvremenu, što nam nije pošlo za rukom. Ali došli smo do finala Lige šampiona, i to nije toliko loše", rekao je Anćeloti.