UEFA Liga šampiona

Četvrfinale Lige šampiona na TV Arena sport: Čelsi i Napoli na svom terenu jure zaostatak

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.04.2023 10:20
Četvrfinale Lige šampiona na TV Arena sport: Čelsi i Napoli na svom terenu jure zaostatak Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Fudbaleri Real Madrida i Milana imaju 2:0, odnosno 1:0 iz prvih mečeva četvrtfinala Lige šampiona protiv Čelsija i Napolija, koje će večeras u gostima pokušati da sačuvaju.

Aktuelni šampion Evrope dolazi u London (21, TV Arena 2 Premium) nakon sigurne pobede u La Ligi protiv Kadiza 2:0 i sa velikom hladnokrvnošću jer igraju zaista sjajno, a uz to njihov današnji rival se nalazi u veoma teškoj situaciji.

Londonski "plavci" nisu pobedili na šest zvaničnih mečeva u nizu, nije im pomogla čak ni promena trenera, jer ni po dolasku Franka Lamparda ne mogu da pronađu pravu igru.

Na "Stamford bridžu" se nadaju da bi to moglo da bude baš večeras, što neće biti ni malo lako protiv najjačeg evropskog tima.

Duplo manji zaostatak za gostima u večerašnjem duelu juriće igrači Napolija protiv Milana (21, TV Arena 1 Premium), koji se uzdaju u fantastičnu atmosferu na stadionu "Dijego Armando Maradona" i nadaju prolasku u polufinale.

Milanezi su ih dva puta u kratkom vremenskom intervalu savladali, jednom u Seriji A (4:0), drugi put prošle nedelje u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona i Napolitanci imaju veliki motiv da se revanširaju i dokažu da su najbolji tim u Italiji, što govori i položaj na tabeli Serije A.

Liga šampiona, četvrtfinale

Utorak

(0:1) Napoli - Milan 21.00 (TV Arena 1 Premium)
(0:2) Čelsi - Real Madrid 21.00 (TV Arena 2 Premium)

Sreda

(0:3) Bajern – Mančester siti 21.00 (TV Arena 1 Premium)
(2:0) Inter – Benfika 21.00 (TV Arena 2 Premium)

Polufinale (9/16. maj)

Real/Čelsi - Mančester s./Bajern
Milan/Napoli - Benfika/Inter

Finale

Istanbul, 10. jun