UEFA Liga šampiona

Ponosan sam na igrače, sve su uradili kako treba: Anćeloti zadovoljan posle pobede nad Čelsijem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.04.2023 08:51
Ponosan sam na igrače, sve su uradili kako treba: Anćeloti zadovoljan posle pobede nad Čelsijem Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Fudbaleri Real Madrida iskoristili su prednost domaćeg terena u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona i golovima Karima Benzeme i Marka Asensija savladali Čelsi – 2:0.

To je prednost koja bi aktuelnom šampionu Evrope mogla da osigura plasman među četiri najbolja tima na kontinentu, ali trener Madriđana Karlo Anćeloti ne misli da je posao završen i upozorava da će i u Londonu morati da idu na pobedu.

"Odigrali smo sjajno onako kako smo i hteli. Pritiskali smo rivala kad je bilo potrebno, potezali smo za pravim rešenjima u pravom trenutku i zaista sam ponosan na moje igrače posle svega što im se dogodilo u poslednje vreme", rekao je Anćeloti nakon ostvarenog uspeha i zatim dodao:

"Imamo dobru prednost, od toga ne bežim, ali to ne znači da će to biti dovoljno za prolaz dalje. Mi i u Londonu moramo da igramo na isti način. Želimo da pobedimo i u revanš susretu, a to možemo samo ako nam pristup tom susretu bude isti kao ovaj na našem terenu".