UEFA Liga šampiona

Tuhel nezadovoljan: Očajno

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.04.2024 09:52
Tomas Tuhel, trener Bajerna Tanjug/AP Photo/Frank Augstein
Tomas Tuhel, trener Bajerna

Fudbaleri Arsenala i Bajerna remizirali su 2:2 u prvom meču četvrtine finala UEFA Lige šampiona, a utakmicu je obeležilo pre svega nekoliko spornih odluka.

Naravno, prva na listi je ona sa samog kraja utakmice kada je Manuel Nojer oborio Bukaja Saku u šesnaestercu, ali se VAR soba nije oglasila, a Bavarci su posebno nezadovljni zboh situacije koja se dogodila u drugom poluvremenu.

Naime, Gabrijel je uhvatio loptu rukom, iako je sudija dao znak i Raja je izveo već gol aut. Fudbaleri Bajerna su odmah krenuli u protest kod sudija, ali o penalu se nije ni razmišljao.

Posle meča, trener nemačkog giganta, Tomas Tuhel, stao je u odbranu svojih igrača.

"Sudija je napravio ogromnu grešku, to je bilo igranje rukom i čist penal. Znam da je situacija luda, spustili su loptu, sudija je dao znak, a onda je Gabrijel opet uhvatio. Ono što nas je najviše iznerviralo je objašnjenje sudija, on je rekao da je igrač napravio 'dečiju grešku' i da se za takve stvari ne svira penal u četvrtfinalu Lige šampiona. To je očajno, očajno objašnjenje. Ljudska ili dečija greška, načinjena nam je velika šteta", rekao je Tuhel.