UEFA Liga šampiona

Alarm u Mančester Sitiju: Možda ostane bez važnog igrača pred meč sa Realom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.03.2024 13:48
Kajl  Voker u duelu protiv Vinisijusa na meču Engleska - Brazil Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Kajl Voker u duelu protiv Vinisijusa na meču Engleska - Brazil

Početkom nedelje bilo je upitno da li će Mančester siti moći da računa na Erlinga Halanda za prvi meč četvrfinala Lige šampiona protiv Real Madrida, a kad je postalo jasno da je Norvežanin spreman, pojavio se novi problem.

Naime, tokom prijateljske utakmce između selekcija Engleske i Brazila odigrane u subotu uveče na "Vembliju", povredio se prvotimac aktuelnog šampioan Evrope, Kajl Voker.

On je meč počeo kao starter, ali je već u 20. minutu morao da napusti teren i za sada je neizvesno da li će uspeti da se oporavi za duel protuv španske ekipe.

 

 

"Frustrirajuće je da sam kao kapiten morao da izađem zbog povrede, ali je svakako bila čast što sam bio deo te velike utakmice. Nadam se da ću se vratiti na teren što je pre moguće", napisao je Voker na svom Instagram profilu.

Engleska naredni meč igra u utorak protiv Belgije, ali je gotovo izvesno, kakav god bude bio rezultat detaljnih medicinskih analiza, da Kajli Voker neće biti u timu.

"Moramo da sačekamo 24 ili 48 sati, pa da vidimo kakva je situacija sa njegovom povredom. On do sad nije imao mnogo ovakvih sitauacija u krijeri i pa je potrebno vreme da vidimo kako će telo odreagovati", rekao je selektor Engleske, Garet Sautgejt.