UEFA Liga šampiona

Ovo se neće dopasti navijačima Barselone: Gundogan tvrdi - male su šanse da osvojimo Ligu šampiona

komentari (0)

Izvor: Tanjug

20.02.2024 22:50
Fudbaler Barselone Ilkaj Gundogan Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader
Fudbaler Barselone Ilkaj Gundogan

Fudbaler Barselone Ilkaj Gundogan izjavio je da katalonski tim ima male šanse da osvoji Ligu šampiona, ali je dodao da je sve moguće ako njegova ekipa eliminiše Napoli u osmini finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, prenosi sajt Gol.

Barselona će sutra od 21 čas gostovati Napoliju u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Revanš je na programu 12. marta u Barseloni. Trener Barselone Ćavi Ernandes na meču u Napulju neće moći da računa na povređene Gavija, Ferana Toresa, Markosa Alonsa i Alehandra Baldea, dok se u tim vraćaju Žoao Feliks i Serhi Roberto.

"Ja sam realan. Znam da nam je svima teško i da ne igramo u skladu sa očekivanjima. Iskreno, drugi timovi imaju više mogućnosti i iskustva u ovom takmičenju, ali sve je moguće ako se plasiramo u četvrtfinale LŠ. Zbog toga moramo da već u Napulju ostvarimo dobar rezultat. To je za nas odlučujući trenutak, krećemo od nule i vreme je da podignemo nivo igre", rekao je Gundogan za špansku La Vangardiju.

 

 

Ćavi je nedavno objavio da će na kraju sezone da napusti Barselonu. "Nisam očekivao da će Ćavi na kraju sezone da se povuče, bio sam iznenađen njegovom odlukom. Imam osećaj da sam ove sezone mogao više da uradim za Ćavija", dodao je fudbaler Barselone.

Gundogan (33) je u Barselonu stigao prošle godine iz Mančester sitija. On je ove sezone odigrao 36 utakmica za katalonski klub i postigao je pet golova.