UEFA Liga šampiona

Nadao sam se da ću voditi ekipu protiv Barselone, mislim da bismo dobili taj meč: Mazari nakon otkaza u Napoliju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.02.2024 09:31
Valter Macari Tanjug/AP Photo/Alessandro Garofalo/LaPresse
Valter Macari

Nadao se dosadašnji trener Napolija, iskusni Valter Macari da će mu klub dati još jednu šansu nakon neuspeha protiv Đenove u Seriji A, ali to se nije dogodilo, već je dobio otkaz.

Iskusni stručnjak je mirno primio tu vest, ali je u izjavi za italijanske medije istakao da je uveren da bi mogao da izvuče ekipu iz krize u kojoj se nalazi.

"Nadao sam se da ču voditi Napoli u utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Barselone na našem stadionu. Spremao sam se za to, s atručnim štabom sam napravio analizu i bili smo spremni. Predviđana lekarske službe su takva da bi za taj duel trebalo da se oporavi i Viktor Osimen, tako da sam siguraa da bismo uspeli da ostvarimo dobar rezultat. Međutim, klub je odlučio drugačije i ja to poštujem", rekao je Macari.

 

 

Napolj je pod Macarijevim vođstvom na poslednjih osam utakmica u Seriji A ostvario samo tri pobede, trenutno je deveti na tabeli sa 36 osvojenih bodova i bez ikakvih je šansi da odbrani šampionsku titulu.

Šta više, ukoliko se pod vođstvom novog trenra, Frančeska Kalcona nešto pod hitno ne promeni, veliko je pitanje da li će Napolitanci naredne sezone uopšte i igrati na evropskoj sceni.

Prvi meč osmine finala između Napolija i Barselone na programu je u sredu od 21.00 čas u Italiji, uz direktan prenos na kanalu TV Arena 1 Premium.