UEFA Liga šampiona

Želim da radim i osvojim Ligu šampiona, već sam počeo da nerviram ženu: Antonio Konte traži novi klub

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.02.2024 19:47
Antonio Konte Tanjug/AP Photo/Luca Bruno
Antonio Konte

Od prošle godine kada se razišao sa engleskim Totenhemom, italijanski stručnjak, Antonio Konte je bez angažmana i onsam smatra da je došlo vreme da se ponovo vrati poslu koji najviše voli.

Trofejni stručnjak nije otkrio da li ima neku konkretnu ponudu, kao što se priča da bi mogao da preuzme Milan na kraju sezone, već je samo rekao da se mnogo uželeo svega onoga što trenerski posao sa sobom nosi.

"Razgovarao sam sa ocem i on me pritiska da počnem ponovo da radim. I to što je pre moguće. Imam utisak da je u ovom trenutku moj najveći problem taj što imam mnogo energije i počeo sam ozbiljno da nerviram svoju suprugu", šaljivo je rekao Konte.

 

 

Iskusni italijanski stručnjak u još jednom kontekstu pomenuo oca i to dok je pričao o želji da jednog dana osvoji trofej Lige šampiona.

"Moj cilj je da jednog dana kao trener osvojim ovo takmičenje, a i moj otac ima iste ambicije. To je njegov san i često mi govori da to moram da učinim, tako da ću dati sve od sebe da bih to ostvario, ali to nije baš tako lako kao što ljudi misle", rekao je Konte i pomenuo Mančester siti:

"Nije dovoljno samo otići u dobar klub jer treba da se poklope mnoge kockice kako biste uspeli da osvojite Ligu šampiona. UIzmite za primer Mančester siti. Njima je bilo potrebno sedam godina i mnogo uloženog truda da konačno ostvare taj cilj koji su sebi zacrtali na početku stvaranja moćnog tima".