UEFA Liga šampiona

Trener Porta pred revanš sa Interom: Statistika nije važna, već samo preostalih 90 minuta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.03.2023 20:49
Trener Porta pred revanš sa Interom: Statistika nije važna, već samo preostalih 90 minuta Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Fudbaleri Porta imaju gol zaostatka pred revanš meč osmine finala protiv Intera. Aktuelni šampion Portugala je pre tri nedelja pružio dobru partiju na "Đuzepe Meaci", ali je povoljan ishod izostao.

Iako oslabljeni izostankom suspendovanog Otavia zbog crvenog kartona u prvoj utakmici u Milanu, i povređenog Žoao Marija, prvotimci i trener Porta Seržo Konseisao sa optimizam očekuju meč na stadionu "Dragao" koji se igra u utorak od 21 čas (direktna prenos TV Arena 2 Premium).

"Sutra če igrati isti timovi, ali utakmica neće biti ista kao u Milanu. Naša igra će zavisiti od toga u kom sastavu će nam se Inter suprostaviti, kako će napadati, kako će se braniti i kako ćemo se mi prilagoditi situaciji. Biće nam veoma teško protiv ekipe sa mnogo kvalitetnih igrača. Prvi meč smo izgubili, zato moramo biti agresivni ali i pametni.", izjavio je trener Seržo Konseisao na konferenciji za medije.

Inter ima gol prednosti iz prcvom meča, više iskustva u Ligi šampiona i više uspeha u međusobnim duelma sa Portom.

"Ne obraćam mnogo pažnje na statistiku. Igraju dva kluba sa dugom istorijom, ali ni to nije važno, već samo sutrašnja utakmica. Imamo 90 minuta da pokušamo da preokrenemo rezultat iz prvog meča.", zaključio je Konseisao.