UEFA Liga šampiona

Omladinci Partizana poraženi na terenu Šerifa: Crno-beli kažnjeni za loše otvaranje prvog dela dvomeča Lige šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.11.2023 15:59
Omladinci Partizana poraženi na terenu Šerifa: Crno-beli kažnjeni za loše otvaranje prvog dela dvomeča Lige šampiona Fudbalski klub Partizan

Omladinska postava Partizana nije se proslavila u prvom delu dvomeča drugog kola Lige šampiona za fudbalere do 19 godina, jer se sa terena moldavskog Šerifa vraća sa dva primljena gola - 2:0 (2:0).

Posle vrlo dobrih rola protiv rumunske Univerziatitee u prethodnoj rundi LŠ, na šampionskoj stazi, crno-beli su podbacili u Tiraspolju, a domaćinu je pošlo za rukom da iskoristi početnu konfuziju vršnjaka iz Beograda.  

Dan posle dugog autobuskog putovanja do bivše sovjetske republike, izabranici Nenada Stojakovića su primili dva gola za samo 16 minuta. Već u devetom minutu je napadač domaćih Botan odlično dočekao dubinsku loptu i savladao Vanju Radulaškog.

Malo kasnije je Đinari duplirao razliku (16), a onda je Šerif stao u gard. Lopta je uglavnom bila u nogama klinaca iz Humske 1, ali nisu uspevali do kraja da probiju povučenu, organizovanu i diciplinovanu odbranu rivala. 

Posle svega ostaje im da u revanšu, 28. novembra, probaju da nadokande izgubljeno odnosno naplate tehnički veći kvalitet. Ali i nadomeste izostanak jednog od najboljih omladinaca Partizana, Janka Jevremovića, koji mora da pauzira zbog crvenog kartona dobijenog u nadoknadi vremena.