UEFA Liga šampiona

Marko Roze za TV Arena sport: Zadovoljni smo plasmanom u nokaut fazu Lige šampiona, atmosfera na stadionu je neverovatana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.11.2023 23:48
Marko Roze za TV Arena sport: Zadovoljni smo plasmanom u nokaut fazu Lige šampiona, atmosfera na stadionu je neverovatana MN Press

Trjumfom nad Crvenom zvezdom 2:1 u 4. kolu Lige šampiona fudbaleri Lajpciga su uspeli da obezbede plasman u nokaut fazu Lige šampiona, a to je ono što su pred početak sezone i postavili sebi kao cilj, pa je trener Marko Roze bio srećan i zadovoljan.

Iskusni stručnjak je u izjavi za TV Arena sport rekao da je njegov tim na "Marakani" mogao da slavi i ubedljvije, ali i istakao da je još rano da se priča o eliminacionim mečevima u Evropi.

"Počeli smo dobro, kontrolisali smo utakmicu i možda je trebalo da postignemo i još neki gol. Ali, imali smo dobrog rivala protiv sebe i na poluvremenu smo rekli da će se vratiti u igru i tako je bilo. Srećni smo što smo prošli dalje i pred nama je još mnogo važnih mečeva. Ima vremena do eliminacionih utakmica, one su na programu tek u februaru i tada ćemo misliti o njima", rekao je Roze.

Šef stručnog štaba nemačog tima je u razgovoru za TV Arena sport istako i da je oduševljen atmosferom na stadionu Crvee zvezde. 

"Atmosfera na stadionu je bia nestvarna. Način na koji navijači ovde podržavaju i vole klub je fantastičan i kad dolazite na stadion osećate strah, ali zaista je lepo igrati u takvom ambijentu", poručio je Roze.