UEFA Liga šampiona

(VIDEO) Lučić za TV Arena sport: Nismo iskoristili šanse, idemo u Bern po pobedu, hoćemo da budemo treći u grupi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.11.2023 23:08
(VIDEO) Lučić za TV Arena sport: Nismo iskoristili šanse, idemo u Bern po pobedu, hoćemo da budemo treći u grupi FK Crvena zvezda

Sjajno je odigrao mladi Vladimir Lučić protiv Lajpciga, nije se uplašio mnogo iskusnijih igrača nemačkog tima i pokazao je da u Zvezdi na njega u budućnosti mogu ozbiljno da računaju.

Nakon novog neuspeha u Ligi šampiona, prvotimac crveno-belih je u izjavi za TV Arena sport istakao da su on i njegovi saigrači pokazali kako mogu da se bore protiv svake ekipe u Evropi i da ne odustaju od proleća na međunarodnoj sceni.

"Smušeno smo počeli meč, a onda se digli i imali šanse koje nismo uspeli da iskoristimo, što je Lajpcig kaznio i ostvario pobedu", rekao je Lučić, a zatim dodao šta očekuje od utakmice protiv Jang bojsa u Švajvcarskoj:

"Naravno da idemo u Bern da pobedimo i da se borimo za treće mesto u grupi G Lige šampiona."

Utakmica 5. kola Lige šampiona u Bernu na programu je 28. novembra, dok crveno-beli u poslednjem kolu na svom stadionu "Rajko Mitić" dočekuju Mančester siti.

Da bi osvojili treću pozciju u grupi, igračima trenera Baraka Bahara je portebno da ne izgube u Bernu, a zatim da Jang bojs u poslednjem kolu pretpi što ubedljiviji poraz od Lajpciga.