UEFA Liga šampiona

Hvang za TV Arena sport: Moramo da dobijemo u Bernu i odužimo se navijačima za sjajnu podršku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.11.2023 23:33
Hvang za TV Arena sport: Moramo da dobijemo u Bernu i odužimo se navijačima za sjajnu podršku MN Press

Poraz od Lajpciga zaboleo je Hvang In Boem koji smatra da su on i njegovi siagrači odigrali mnogo dobro i da je to model kako crveno-beli moraju da igraju u nastavku.

Reprezentativac Južne Koreje je u izjavi za TV Arena sprot naglasio da je podrška navijača uvek vetar u leđa igračima crveno-belih i da će zbog toga pokušati da im vrate dobrom partijom u Bernu i osvajanjem treće pozicije u grupi.

"Nismo počeli dobro, dok smo u drugom poluvremenu promenili pristup i bili bolji od rivala. Ponovili smo dobru igru iz Nemačke, ovaj duel je bio sličan kao taj u Lajpcigu i za naredne utakmice moramo da budemo precizniji u igri i da postižemo više golova", rekao je Hvang, a zatim dodao:

"Moramo da pobedimo u Bernu kako bismo osigurali treću poziciju u grupi. To će biti veliki izazov za nas, ali mislim da imamo šansu. Znamo da ćemo i tamo imati podršku kao što smo je imali ovde i mi moramo ovim navijačim da se odužimo za to. Neverovatan je osećaj igrati pred ovom publikom i mi želimo da im vratimo dobrim rezultatima."