UEFA Liga konferencije

Partizan mora da napada, ali ne bojimo se nikoga: Trener Sabaha najavio još jednu ofanzivnu utakmicu svog tima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.08.2023 21:39
Partizan mora da napada, ali ne bojimo se nikoga: Trener Sabaha najavio još jednu ofanzivnu utakmicu svog tima Guliver

Fudbaleri Partizana moraju da idu na sve ili ništa u drugih 90 minuta borbe za plej-of kvalifikacija za Ligu konferencije, što je i najavio njihov trener Igor Duljaj, dok Sabah posle nemale pobede u Bakuu može da povuče ručnu i čeka eventualne greške ofanzivnih crno-belih u njihovoj Humskoj (21.00, TV Arena 1 Premium). 

Trener gostiju, Murad Musajev, tvrdi međutim da je spremio drugačiju taktiku. Odnosno, da predstavnik Azerbejdžana neće oduistati od svog napadačkog fudbala, bez obzira na rizike takvog otvaranja. 

"Pre nedelju dana videli smo ofanzivnu igru oba tima, očekujem da će tako biti i u revanšu. Partizan igra kod kuće, ima dobar tim i trenera, moraće da napada. Bez obzira na to, Sabah se nikoga ne boji, igraćemo hrabro od početka susreta", najavio je šef stručnog štaba Sabaha. 

Mladom stručnjaku je jasno da će domaćin svim silama pokušavati da što pre izađe iz minusa i okrene tok dvomeča u svoju korist. I da će imati podršku navijača, kojima je inače omogućen ulaz na svaku tribinu za samo 299 dinara. 

"Ne očekujem da će nam Partizan dozvoliti da prvi postignemo gol i diktiramo tempo. Najvažnije za našu ekipu je da odigramo disciplinovano i ka protivničkom golu. Prošle sezone primili smo mnogo golova, ali ne želimo da se oslanjamo na odbranu. Sigurno će na to računati i protivnik, pa ćemo videti ko će prvi doći do gola", najavio je Murad Musajev.

Suprotno Partizanu, Sabah je poštećen igranja u domaćem prvenstvu prošlog vikenda, dok je "parni valjak" morao mnogo da se potrudi za bodove protiv 

"Imamo nekoliko povređenih igrača, nedavno nas je Mikels napustio. Kad se pojavila mogućnost da pomerimo utakmicu u ligi, logično da smo pristali. Da li će to na kraju biti naša prednost, saznaćemo na terenu", zaključio je Musajev u obraćanju medijima u Beogradu.