UEFA Liga konferencije

Svi "grobari" mogu za 299 dinara da bodre Partizan u revanšu sa Sabahom: Određena jedinstvena cena ulaznica

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.08.2023 16:12
Svi "grobari" mogu za 299 dinara da bodre Partizan u revanšu sa Sabahom: Određena jedinstvena cena ulaznica MN Press

Fudbaleri Partizana jučerašnjim preokretom protiv niškog Radničkog, u trećem kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, ublažili su malo gorak utisak posle ubedljivog poraza od Sabaha, nekoliko dana pre toga u prvom delu dvomeča trećeg kruga trke za Ligu konferencije, ali partija iz Azerbejdžana biće "poništena" tek ako ovog četvrtka stignu i prestignu prednost protivnika (21.00, TV Arena 1 Premium). 

U toj borbi im je potrebna sva moguća podrška sa tribina, pa je uprava smislila način kako da obezbedi što više navijačkih glasova i dlanova za Igora Duljaja i njegove izabranike,  tako što je odredila jedinstvenu cenu karata za sve tribine. U iznosu od svega 299 dinara. 

"Na ovaj način, FK Partizan želi da omogući najširu moguću podršku igračima i srtručnom štabu u nastupajućoj utakmici, koja je od nemerljivog značaja za sve koji vole Partizan. Takođe, na sektoru stadiona "istok", kao i nebrojeno puta do sada, biće organizovana tzv "dečija tribina", odnosno omogućeno prisustvo i podrška dece iz škola fudbala iz Srbije i regiona", stoji između ostalog u saopštenju crno-belih.

Klub je podsetio i "grobare" koji poseduju ulaznicu za utakmicu 3. kola Mozzart Bet Superlige Srbije FK Partizan - FK Radnički Niš moći da je validiraju na ulazima na stadion i prisustvuju duelu sa Sabahom.