UEFA Liga konferencije

Nekadašnji selektor Kipra: Apoel će proći Vojvodinu, dolazak Raće Petrovića pun pogodak

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.07.2023 19:48
Nekadašnji selektor Kipra: Apoel će proći Vojvodinu, dolazak Raće Petrovića pun pogodak MN Press

Vojvodina svoj put u kvalifikacijama za Ligu konferencija počinje dvomečom protiv Apoela iz Nikozije, dok će sledeća potencijalna prepreka biti pobednik duela Vorskla – Dila Gori.

Nema sumnje da će utakmice protiv Apoela Novosađanima biti veliki izazov, ali daleko od toga da nemaju čemu da se nadaju. Ipak, nekadašnji selektor Kipra, Mihalis Hacipjerisom ističe da je dolazak Radosava Petrovića u ekipu iz Nikozije pun pogodak i da je to ono što je do sada nedostajalo ekipi:

"Verujem da je APOEL-u bio neophodan igrač poput Petrovića. To je fudbaler koji može da igra direktno, ali ne samo dodavanjima, već i kroz svoju kretnju. On će doneti u tim balans u napadu. Naravno, ako ne bude povređen. Osim toga, pomeranjem u gornju liniju može da iznenadi protivnika. Viđamo takve igrače u svim modernim timovima. Bez igrača koji ulaze u prostor iz drugog plana ne možete da napredujete", rekao je Hacipjeris, pa dodao:

"Verujem da će APOEL da se kvalifikuje u 3. kolo. Osećam entuzijazam među ljudima, vidi se da im Evropa donosi radost. Za fudbalere, ona je život. Važno je za čitav klub da se što dalje dogura na međunarodnoj sceni", podvukao je iskusni stručnjak.

Podsetimo, izabranici Radoslava Bataka će prvi duel protiv Apoela igrati u Nikoziji 27. jula, dok je revanš na "Karađorđu" zakazan sedam dana kasnije