UEFA Liga konferencije

(VIDEO) Matić i Adžić složni za Arenu: Nismo zaslužili ovakav poraz od Fenercvaroša

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.11.2023 23:10
(VIDEO) Matić i Adžić složni za Arenu: Nismo zaslužili ovakav poraz od Fenercvaroša MN Press

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su od Ferencvarosa 2:1 (0:1) u petom kolu grupne faze Lige konferencija. Iako je srpski tim imao vođstvo od dva gola, mađarska ekipa stigla je do preokreta u finišu. Najpre nakon pogotka Zakarijansena u 83. minutu, a onda i golom Pešića u dubokoj nadoknadi.

Posle susreta utiske za Arenu sport sumirali su Igar Matić i trener Igor Matić, koji su imali šta da kažu o suđenju u Leskovcu.

"Ponosan sam na momke. Odigrali smo jako dobru i kvalitetnu utakmicu. Bili smo bolji od Ferencvaroša. Imamo nekoliko mladih igrača u svom taboru. Pokazali smo karakter i da možemo da se nadigravamo. Videli ste šta se desilo na kraju. Neću ni da komentarišem suđenje Bio je čist faul za nas pre gola Pešića. Idemo dalje. Treba podići ekipu sada. Imamo utamicu u nedelju u Superligi i moramo da nastavimo dalje", podvukao je trener Čukaričkog.

Luka Adžić je naročito bio nezadovoljan suđenjem.

"Ostaje gorak ukus. Izgubili smo utakmicu u 95. minutu. Ne mogu da verujem da sudija nije svirao faul na kraju. U nekim segmentima igre smo bili bolji. Nismo zaslužili da izgubimo. Dolazimo polako do svoje igre. Sve više iskustva imamo u Evropi. Pokazali smo kvalitet. Pogotovu u prvom poluvremenu. Čestitao bih protivnicima i Pešiću na sjajom golu", rekao je fudbaler Čukaričkog.