UEFA Liga Evrope

Igor Duljaj preuzeo odgovornost: Otrovne strelice uputite ka meni

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.08.2023 21:59
Igor Duljaj preuzeo odgovornost: Otrovne strelice uputite ka meni MN Press

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je večeras da su igrači "crno-beli" najmanje krivi za poraz od Nordsjelanda u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu konferencija. Partizan je ranije večeras u gostima poražen od Nordsjelanda 5:0.

"Teren je teren, 5:0, moglo je da bude i više, čestitke našem golmanu Aleksandru Jovanoviću, koji je opravdao to što je došao bez obzira što je primio pet golova. Dva penala ne opravdavaju našu večerašnju igru. To je ono što sam mnogo puta pričao, nama trebaju brzi igrači, da imate izmene da uđe neko brži. Daleko od toga da tražim opravdanje, moja je odgovornost najveća. Sve otrovne strelice, kojih ima puno, mogu da se upute ka meni. Igrači su pod velikim stresom. Klub treba da odluči o mojoj sudbini, 5:0 je veliku sramota Partizana, tako i za mene, ali igrače moram da zaštitim, pošto su oni najmanje krivi", rekao je Duljaj za zvanični Jutjub kanal Partizana.

On je istakao da je Nordsjeland odličan tim. "Mlada su ekipa, prave velike transfere, imaju sistem, znaju šta žele, tačno sam znao šta igraju. Nama su potrebni igrači na nekim pozicijama. Mi i dalje imamo tri štopera. Partizan nije moj privatan klub, Partizan je svačiji, svakog ko voli ovaj klub. Međutim, potrebni su nam ti igrači, ponavljam, sve kritike treba da budu upućene ka meni. Znam da ih ima dosta. Mnogi su jedva i čekali da se ovako nešto dogodi. Idemo dalje, želimo da oporavimo ekipu za utakmicu protiv Javora", dodao je trener Partizana.
 

"Crno-beli" će u nedelju na svom terenu dočekati Javor (Arena 1 Premium) u petom kolu Superlige Srbije.

"Mora da se napravi rotacija, napravićemo rokade u timu. Želeo bih ovom prilikom da se zahvalim navijačima koji su došli iz Beograda da daju podršku igračima. Svaka im čast, znam da će ih biti mnogo i u Beogradu, najveća podrška ti je potrebna kada ti je loše. Dođite u nedelju, podržite tim, sve loše neka ide na moju adresu. Ja sam trener i odgovaram za ove momke", naveo je Duljaj.

On je izrazio nadu da će igrači Partizana dati maksimum na meču sa Javorom.

"Verujem da se ovakva utakmica neće ponoviti. Najvažnije je prvo da se sumiraju utisci, Znamo gde smo grešili, bili su bolji u duelima jedan na jedan, reviše smo im dozvoljavali centaršuteve, videli ste kako su brzi, to su igrači kakve bih voleo da imam u Partizanu. Najvažnija je sledeća utakmica protiv Javora", rekao je Duljaj.

Revanš meč između Partizana i Nordsjelanda biće odigran 31. avgusta u Beogradu.