UEFA Liga Evrope

Irakli Azarov pred susret u Kruševcu: Uz podršku navijača do pobede nad Napretkom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.03.2023 20:03
Irakli Azarov pred susret u Kruševcu: Uz podršku navijača do pobede nad Napretkom MN Press

Fudbaler Crvene zvezde Irakli Azarov govorio je uoči susreta 27. kola Mozzartbet Superlige protiv Napretka, koji se igra u nedelju od 17 časova u Kruševcu, uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium.

Levi bek Zvezde osvrnuo se na kvalitete narednog rivala, a prokomentarisao je i pobedu svoje ekipe u osmini finala Kupa Srbije protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice.

"Bilo je izuzetno teško igrati protiv Radničkog, radi se o ekipi koja nam nije poznata u istoj meri kao i ostali superligaši, takođe vremenski uslovi su bili veoma loši. Uspeli smo da na teškom gostovanju stignemo do cilja, a to je plasman u narednu rundu takmičenja. Finiš sezone je pred nama, nema opuštanja, maksimalno ozbiljno ćemo shvatiti svakog sledećeg protivnika, bilo da se radi o Kupu Srbije ili prvenstvu, želimo da ponovimo uspehe iz prethodne dve godine i osvojimo duplu krunu", istakao je Azarov. 

Gruzijac je potom govorio o susretu sa Napretkom u Kruševcu, gde očekuje veliku podršku gostujućih navijača.

"Utakmica protiv Napretka je poslednja pred reprezentativnu pauzu, želimo da pobedom zatvorimo ovaj miniciklus utakmica. Znamo da se radi o dobroj ekipi i da nas očekuje jedno od najnezgodnijih gostovanja, ali i veliki broj naših navijača. Zvezdaši su i na prethodom meču pokazali koliko su posvećeni, hladno vreme i kiša koja je padala tokom cele utakmice u Sremskoj Mitrovici, nisu ih sprečili da nam budu vetar u leđa. Cenimo trud koji ulažu, znamo da putuju svuda sa nama i zbog toga ne sumnjamo u njihovu podršku u nedelju", zaključio je Azarov.

Crvena zvezda je ubedljivo prva na tabeli sa 18 bodova razlike u odnosu na drugoplasirani Partizan i nalazi se na korak od osvajanja nove titule.