Superliga Srbije

Irakli Azarov pred selidbom u Donjeck: Šahtjor nudi Zvezdi tri miliona evra?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.06.2023 17:16
Irakli Azarov pred selidbom u Donjeck: Šahtjor nudi Zvezdi tri miliona evra? MN Press

Fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka navodno je poslao ponudu vrednu 3 miliona dolara za igrača Crvene zvezde Iraklija Azarova, pišu domaći mediji.

Kako se navodi, čelnici beogradskog kluba i dalje većaju o sudbini mladog reprezentativca Gruzije, koji je na Marakanu stigao u avgustu prošle godine. Od tada je pružao promenljive partije u dresu srpskog tima, ali zbog odličnih igara u nacionalnom timu zavredneo poštovanje Šahtjora, pa su rukovodioci ukrajinskog kluba navodno rešili da pošalju zvaničnu ponudu.

Podsetimo, levi bek crveno-belih stigao je u prestonicu Srbije za svega 200.000 evra iz gruzijskog Dinama, pa bi u slučaju prekida saradnje, inkasirali dovoljno sredstva za nova pojačanja, a pošto će Zvezda naredne sezone pokušati da ostavi dublji trag u Ligi šampiona, nema sumnje da bi im svota od 3 miliona evra mnogo pomogla u toj nameri.

Minule sezone u svim takmičenjima Azarov je odigrao 29 utakmica i upisao četiri asistencije. Mahom je ovog proleća dobijao šansu zbog nešto slabije forme Milana Rodića, gde se solidno pokazao, a takmičarsku godinu završio je sa dva trofeja.