UEFA Liga Evrope

Mitrović i "SMS" bolji od Mesija i Suareza: Al Hilal savladao Inter iz Majamija u prijateljskom meču

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.01.2024 22:15
Aleksandar Mitrović Tanjug/AP Photo
Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Al Hilala i Intera iz Majamija odigraju su revijalnu utakmicu u kojoj se na kraju više radovala ekipa iz Rijada - 4:3 (3:1).

Tim za koji igraju srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, napravili su kapitalnu prednost još u prvom poluvrmenu, da bi uprkos boljoj igri Mesija i družine u nastavku, ekipa iz Rijada uspela da slavi u samom finišu golom Malkoma.

Prvi pogodak na meču postigao je Mitrović nakon asistencije Milinković-Savića u ranoj fazi utakmice, da bi na 2:0 povisio Al Hamdan u 13. minutu. Već u 19. Suarez je smanjio na 2:1, da bi u finišu poluvremena, golom Majkla, ekipa iz Saudijske Arabije stekla, ispostaviće se, nedostižnu prednost.

 

 

U nastavku utakmice bolja igra Intera iz Majamija, koji su golovima Lionela Mesija i Davida Ruiza u 55. minutu došli do egala - 3:3. Od tog trenutka do kraja meča gledali smo ravnopravnu borbu na obe strane. A, tek kada su zvezde Majamija napustile teren, Malkom je u 88. minutu iskoristio dobru šansu Al Hilala i postavio konačnih - 4:3.