Superliga Srbije

Duljaj za Arenu: Bilo je mnogo važno da se podignemo, glasine o smeni nisu potekle iz Zvezde

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.08.2023 21:52
Duljaj za Arenu: Bilo je mnogo važno da se podignemo, glasine o smeni nisu potekle iz Zvezde MN Press

Šef stručnog štaba Partizana, Igor Duljaj, je pred kamerama TV Arena sport izneo svoje utiske nakon trijumfa nad Javorom (3:1) u petom kolu domaćeg šampionata.

Na samom početku, istakao je da je najvažnije bilo da se nakon bolnog poraza od Nordsjelanda u Danskoj, ekipa podigne i pobedi:

"Bilo je mnogo teško, ja sam znao da će biti teško što se tiče glave. Posle onakvog sramnog poraza bilo je mnogo teško dići ekipu. Ono što sam rekao igračima je bilo veoma važno. Rekao sam da nam je danas kao derbi, da je najvažnija utakmica i da moramo da se izdignemo iznad svega", rekao je Duljaj, pa se osvrnuo na sam tok meča:

"Utakmica ko utakmica, mislim da smo kontrolisali tok igre, bilo je lepih momenata. Verujem da smo zasluženo pobedili, iskreno bih čestitao i kolegi Radovanu Ćurčiću, i njegov tim je danas imao dobre momente. Najvažnije je da smo mi posle onakvog poraza dobili ovu utakmicu".

Nakon poraza od Nordsjelanda, po medijima su se pojavile glasine koje se tiču smene trenera u Humskoj. Duljaj je rekao da mu nikakvi naslovi ne smetaju, ali je posebno istakao da pomenute glasine nisu došle iz Crvene zvezde:

"Na mene to stvarno ne utiče, ja sam miran, radim čistog srca. Samo da kažem jednu stvar, da se ne bi pravila zla krv. To što je izlazilo u novinama što se tiče smene, to nije poteklo od Crvene zvezde. Ja poštujem sve kolege i klubove, mora da bude sportska priča, nema zle krvi. Neka piše ko šta hoće, samo da budemo mirni da ne nasedamo na provokacije i da se ne svađamo između sebe, jer nam to nije potrebno.